El Temps a Tarragona: Calor i cel serè

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 5 d'abril

04 abril 2021 09:29 | Actualizado a 04 abril 2021 16:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Domini del cel serè al matí i serè o poc ennuvolat a partir de la tarda pel pas d'algunes franges de núvols alts. També, durant la tarda, creixeran algunes nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a punts de muntanya del prelitoral. A més, a partir del vespre arribaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert en aquest sector.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa. Els valors es mouran entre -1 i 4 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 2 i 7 ºC al prelitoral i a la depressió Central, i entre 7 i 12 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta. Els valors oscil·laran entre 15 i 20 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC al Prepirineu i al litoral, i entre 20 i 25 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà excel·lent. Malgrat això, de matinada serà entre bona i regular a fondalades de la depressió Central, mentre que al final del jorn quedarà entre regular i dolenta al vessant nord del Pirineu.

Vent

De matinada i fins a mig matí el vent bufarà fluix i variable, amb predomini del terral al litoral. Malgrat tot, bufarà mestral a la Vall de l'Ebre entre fluix i moderat. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat de component sud al litoral, amb cops forts a partir de migdia a la meitat sud del sector, de component nord al Pirineu, amb cops forts als cims, i de component sud i oest a la resta de l'interior. Al final del dia quedarà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central, a l'interior del quadrant nord-est i al sud de la Costa Brava, mentre que entrarà tramuntana i mestral entre fluixos i moderats al nord de l'Empordà i a les terres de l'Ebre.

Comentarios
Multimedia Diari