Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Calor intensa i més xafogor

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 1 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 1 de juliol. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 1 de juliol. Foto: Meteocat

Previsió per a avui

Fins a mitja matinada cel entre mig i molt ennuvolat en general, sobretot al terç nord del territori, per l'arribada i creixement de nuvolades. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral sud i nord que al final del dia podran tornarà a reaparèixer. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu i alguns núvols d'evolució a punts del prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A banda, a partir del vespre també arribaran algunes bandes de núvols mitjans. A més, a partir de mitja tarda s'ennuvolarà al vessant nord del Pirineu on el cel quedarà molt ennuvolat o cobert.

Pluja

De matinada s'espera xàfecs d'intensitat entre feble i moderada a punts del terç nord i oest, i són possibles a altres punts del territori de forma més dispersa. De nou, a partir de migdia s'esperen alguns ruixats entre febles i moderats a l'extrem nord del Pirineu que a partir del vespre també podran afectar punts del Prepirineu; localment els xàfecs aniran acompanyats de tempesta i no es descarta que de calamarsa o pedra.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant i oscil·larà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC a la resta, tret de punts del litoral on es mourà entorn dels 19 i 24 ºC. Per la seva banda la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta i oscil·larà entre 33 i 38 ºC a ponent, vall de l'Ebre i punts de la depressió Central i entre 29 i 34 ºC a la resta del país. Farà calor intensa a l'interior, i xafogor marcada al litoral.

Vent

Fins a mig matí i de nou al final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable, amb terral a punts del litoral. La resta de la jornada s'imposarà el component sud i est al litoral i quadrant nord-est, i el component sud i oest a l'interior; en general d'intensitat fluixa amb cops moderats. Al final del dia entrarà la tramuntana a l'Alt Empordà amb alguns cops forts. Independentment, en moments de xàfec es podran produir ratxes fortes de vent.

Tendència per a demà

El cel estarà serè o poc ennuvolat fins a mig matí, tret de la meitat sud del litoral i prelitoral, de la Catalunya central i del quadrant nord-oest on hi haurà intervals de núvols baixos. A partir de llavors, creixeran nuvolades a zones de muntanya que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert al Pirineu, Prepirineu, quadrant nord-est i a punts de la resta del prelitoral.

Temas

Comentarios

Lea También