El Temps a Tarragona: Canvi de temps i arriben les pluges

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 25 de novembre

24 noviembre 2020 20:21 | Actualizado a 24 noviembre 2020 20:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb nuvolositat més trencada al terç sud del país fins a migdia i amb estones de cel cobert al vessant sud del Pirineu i Prepirineu a partir de la tarda. Independentment, als cims del Pirineu i al vessant nord de la serralada el cel estarà enteranyinat per núvols alts.

Precipitacions

S'espera precipitació feble o localment moderada al litoral i prelitoral, tret del terç sud on n'és possible a partir de mitja tarda. Al llarg de la tarda s'estendrà i és possible que afecti altres punts del territori. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 7 i 12 ºC al litoral i prelitoral, i entre 3 i 8 ºC a la resta del país, localment més baixa a Ponent. La màxima baixarà lleugerament arreu, tret de Ponent i terç sud on pujarà lleugerament. Es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central, i entre 14 i 19 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular al litoral i prelitoral, i a partir de la tarda, també al vessant sud del Pirineu i Prepirineu; fins i tot hi haurà intervals de dolenta a zones de muntanya per la formació d'algun banc de boira. A la resta del territori serà bona. Malgrat això, a fondalades de l'interior fins a mig matí la visibilitat serà regular o puntualment dolenta per bancs de boira o boirina.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior, si bé a punts del litoral hi haurà intervals de sud. A partir de llavors s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i est arreu del territori, amb alguns cops forts durant la tarda al litoral nord.

Comentarios
Multimedia Diari