Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Canvi de temps, però poca pluja

La previsió meteorològica d'aquest divendres 26 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada arribaran bandes de núvols alts i mitjans. A partir de mig matí augmentarà la nuvolositat en general fins a quedar el cel mig o molt ennuvolat, localment cobert. A banda, creixeran nuvolades a punts de muntanya. Al final del dia la nuvolositat minvarà en conjunt. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot als dos extrems, i a la vall de l'Ebre, així com al final del dia a la Vall d'Aran.

Pluja

A partir de migdia s'espera precipitació al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector occidental, al massís del Port i a la resta del terç oest. En general, serà en forma de xàfec i serà d'intensitat entre feble i moderada, puntualment forta al terç oest. A més, localment anirà acompanyada de tempesta i calamarsa. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants al terç oest.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant, si bé baixarà lleugerament en alguns punts del quadrant nord-oest, on es podrà donar al final de la jornada. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot a Ponent i a punts del Pirineu, on baixarà notablement. La mínima es mourà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 18 i 23 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 31 i 36 ºC a Ponent, entre 27 i 32 ºC al Pirineu i litoral, i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final de la jornada. La resta del dia el vent bufarà de component sud entre fluix i moderat amb predomini del xaloc al litoral.

Tendència per a demà

A partir de mig matí augmentarà la nuvolositat fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat, si bé quedarà localment cobert a punts de muntanya pel creixement de nuvolades a partir de migdia. A la nit, la nuvolositat minvarà d'oest a est. Malgrat tot, hi haurà núvols baixos al litoral central i nord. A partir de la matinada s'espera precipitació al sector central del litoral. A banda, partir de mig matí, s'esperen xàfecs a la meitat nord del país, sobretot al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est. 

Temas

Comentarios

Lea También