Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Canvi de temps, però poca pluja

La previsió meteorològica d'aquest divendres 26 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada arribaran bandes de núvols alts i mitjans. A partir de mig matí augmentarà la nuvolositat en general fins a quedar el cel mig o molt ennuvolat, localment cobert. A banda, creixeran nuvolades a punts de muntanya. Al final del dia la nuvolositat minvarà en conjunt. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot als dos extrems, i a la vall de l'Ebre, així com al final del dia a la Vall d'Aran.

Pluja

A partir de migdia s'espera precipitació al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector occidental, al massís del Port i a la resta del terç oest. En general, serà en forma de xàfec i serà d'intensitat entre feble i moderada, puntualment forta al terç oest. A més, localment anirà acompanyada de tempesta i calamarsa. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants, localment abundants al terç oest.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant, si bé baixarà lleugerament en alguns punts del quadrant nord-oest, on es podrà donar al final de la jornada. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot a Ponent i a punts del Pirineu, on baixarà notablement. La mínima es mourà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 18 i 23 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 31 i 36 ºC a Ponent, entre 27 i 32 ºC al Pirineu i litoral, i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final de la jornada. La resta del dia el vent bufarà de component sud entre fluix i moderat amb predomini del xaloc al litoral.

Tendència per a demà

A partir de mig matí augmentarà la nuvolositat fins a quedar el cel entre mig i molt ennuvolat, si bé quedarà localment cobert a punts de muntanya pel creixement de nuvolades a partir de migdia. A la nit, la nuvolositat minvarà d'oest a est. Malgrat tot, hi haurà núvols baixos al litoral central i nord. A partir de la matinada s'espera precipitació al sector central del litoral. A banda, partir de mig matí, s'esperen xàfecs a la meitat nord del país, sobretot al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est. 

Temas

Comentarios

Lea También