Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cap de setmana plujós

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 19 de gener

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert en general, però sobretot de matinada i de nou a partir de mitja tarda, quan la nuvolositat serà més abundant i compacta. En canvi, al matí els núvols seran alts i prims i hi haurà ressol, amb estones de sol.

Temperatures

Temperatura mínima en descens lleuger arreu. La màxima serà semblant o lleugerament més alta. La mínima quedarà entre -8 i -3 ºC al Pirineu i el Prepirineu, -3 i 2 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 2 i 7 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, el Prepirineu i Ponent, entre 7 i 12 ºC a la resta de l'interior, i entre 10 i 15 ºC al litoral i el prelitoral.

Precipitacions

A partir del final de la tarda arribarà precipitació per ponent que durant la resta del dia s'estendrà a la meitat oest. La precipitació serà extensa en aquest sector, feble i minsa, o localment poc abundant al vessant sud del Prepirineu. La cota de neu se situarà al voltant dels 1000 metres, per bé que a punts del vessant sud del Pirineu, del Prepirineu i del nord de la depressió central podrà baixar fins als 600 metres.

Tendència per a demà

Cel cobert o molt ennuvolat arreu fins a migdia, a partir de llavors la nuvolositat minvarà d'oest a est i tendirà a quedar restringida al vessant nord del Pirineu, punts del litoral nord i central, del prelitoral sud i de l'altiplà central.

Temas

Comentarios

Lea También