El Temps a Tarragona: Cap de setmana tranquil

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 3 de novembre

02 noviembre 2018 18:21 | Actualizado a 09 noviembre 2018 12:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel seré o poc ennuvolat. Malgrat tot, al llarg de la tarda arribaran intervals de núvols al litoral i prelitoral nord. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà entre mig i molt ennuvolat de matinada. Independentment, fins al final del matí hi haurà la presència d'estrats baixos a ponent, on localment estarà entre mig i molt ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, si bé a l'Empordà serà lleugerament més alta, així com a les valls del vessant sud del Pirineu. Es mourà entre els 0 i 5 ºC al Pirineu, si bé localment serà més alta a les valls del vessant sud de la serralada, entre els 2 i 7 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre els 4 i 9 ºC a la resta del prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima serà similar, si bé a ponent i a l'interior de la Vall de l'Ebre serà lleugerament més baixa. Es mourà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, Prepirineu i depressió Central, i entre els 14 i 19 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà el vent de components nord i oest entre fluix i moderat als dos extrems del litoral i a cotes altes del Pirineu, amb cops forts sobretot fins a migdia. Independentment, fins a migdia a l'Empordà la tramuntana bufarà amb cops forts i puntualment molt forts a l'extrem nord. A la resta bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al sector central del litoral de matinada i del component oest a l'interior durant les hores centrals del dia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà la presència de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral nord, on localment romandrà entre mig i molt ennuvolat. Alhora, fins a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts del nord de la depressió Central.

Comentarios
Multimedia Diari