El Temps a Tarragona: Cap de setmana tranquil

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 10 de novembre

09 noviembre 2018 18:31 | Actualizado a 09 noviembre 2018 18:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà mig o molt ennuvolat per la circulació de núvols alts i mitjans d'oest a est. La nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-oest, sobretot al Pirineu i Prepirineu on estarà localment cobert.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. Màxima lleugerament més alta arreu, tret del quadrant nord-oest on baixarà lleugerament i del litoral nord on pujarà de manera moderada. La mínima oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, 5 i 10 ºC al Prepirineu i la depressió Central, 7 i 12 ºC al Prelitoral i entre 8 i 13 ºC al litoral. La màxima quedarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu Occidental, entre 13 i 18 ºC a la resta de l'interior, i entre 16 i 21 ºC al litoral, localment per sobre a l'extrem nord.

Vent

Bufarà vent de component sud i oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort al litoral i a zones elevades, especialment al nord-est, on predominarà llebeig.

Tendència per a demà

Cel seré o poc ennuvolat, si bé a partir de migdia la nuvolositat augmentarà al quadrant nord-est, on localment quedarà entre mig i molt ennuvolat. Alhora, al vessant nord del Pirineu romandrà entre mig i molt ennuvolat de matinada. La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé fins a primera hora del matí hi haurà alguns bancs de boira i boirina a punts del nord de la depressió Central i valls del Prepirineu. A banda, de matinada serà entre regular i dolenta a l'extrem nord del Pirineu i puntualment regular a la resta de la serralada.

Comentarios
Multimedia Diari