Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cap de setmana tranquil

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 10 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte al matí a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte al matí a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel estarà mig o molt ennuvolat per la circulació de núvols alts i mitjans d'oest a est. La nuvolositat serà més abundant i compacta al quadrant nord-oest, sobretot al Pirineu i Prepirineu on estarà localment cobert.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. Màxima lleugerament més alta arreu, tret del quadrant nord-oest on baixarà lleugerament i del litoral nord on pujarà de manera moderada. La mínima oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, 5 i 10 ºC al Prepirineu i la depressió Central, 7 i 12 ºC al Prelitoral i entre 8 i 13 ºC al litoral. La màxima quedarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i al Prepirineu Occidental, entre 13 i 18 ºC a la resta de l'interior, i entre 16 i 21 ºC al litoral, localment per sobre a l'extrem nord.

Vent

Bufarà vent de component sud i oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort al litoral i a zones elevades, especialment al nord-est, on predominarà llebeig.

Tendència per a demà

Cel seré o poc ennuvolat, si bé a partir de migdia la nuvolositat augmentarà al quadrant nord-est, on localment quedarà entre mig i molt ennuvolat. Alhora, al vessant nord del Pirineu romandrà entre mig i molt ennuvolat de matinada. La visibilitat serà entre bona i excel·lent, si bé fins a primera hora del matí hi haurà alguns bancs de boira i boirina a punts del nord de la depressió Central i valls del Prepirineu. A banda, de matinada serà entre regular i dolenta a l'extrem nord del Pirineu i puntualment regular a la resta de la serralada.

Temas

Comentarios

Lea También