El Temps a Tarragona: Cau la temperatura mínima

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 16 d'abril

15 abril 2021 09:13 | Actualizado a 15 abril 2021 17:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a mig matí el cel estarà serè o poc ennuvolat. A partir de llavors, creixeran nuvolades que deixaran el cel mig i molt ennuvolat en general i localment cobert, sobretot a la meitat nord del territori, i amb nuvolositat menys abundant i compacta al terç sud.

Precipitacions

A partir de mig matí s'espera precipitació, sobretot a la meitat nord i est del territori, excepte al terç sud on no se n'espera fins al vespre. Localment anirà acompanyada de tempesta i de calamarsa, pedra o neu rodona. Acumularà quantitats de precipitació poc abundants, si bé localment serà abundant a la meitat nord del territori. Els ruixats o xàfecs seran d'intensitat entre feble i moderada, així com localment forta a punts de la Catalunya central. La cota de neu baixarà dels 1.200 metres fins als 800 metres, si bé localment en moments d'intensitat podrà baixar fins als 700 o 600 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i es donarà puntualment al final del dia. La màxima experimentarà un descens entre moderat i notable, sobretot al nord del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general i localment dolenta, si bé fins a migdia serà bona al terç sud.

Vent

Vent de component nord i est entre fluix i moderat en general, amb cops forts de tramuntana a l'extrem nord del litoral al llarg del dia; malgrat això, al terç sud bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat fins a mig matí. A partir de llavors s'imposarà el component sud i est en aquest sector.

Comentarios
Multimedia Diari