Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Cel cobert

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 14 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 14 de setembre. Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 14 de setembre. Meteocat

Situació general

Cel entre mig i molt ennuvolat per núvols alts i mitjans que localment deixaran el cel cobert, sobretot a la meitat oest del país. A més, al principi i final del dia hi haurà intervals de núvols baixos a la façana litoral i a partir de la tarda creixeran nuvolades al terç oest.

Precipitacions

Al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental s'esperen precipitacions durant bona part de la jornada, intermitents al matí i més abundants a partir de la tarda. A la resta del terç oest són possibles de matinada i se n'esperen de disperses a partir del final del matí. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyades de tempesta.

Temperatura

Temperatura mínima lleugerament més alta i màxima lleugerament més baixa. La mínima es mourà entre 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord i entre 19 i 24 ºC a la resta. La màxima es mourà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 22 i 27 ºC al Prepirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. A punts del Pirineu i Prepirineu, sobretot a les cotes altes, serà regular o localment dolenta. De matinada i al final del dia serà regular al litoral.

Vent

Fins a primeres hores del matí el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb sud entre fluix i moderat a la Costa Brava. A partir de llavors s'imposaran els components sud i est al litoral i prelitoral, i el component sud a la resta. Bufarà entre fluix i moderat amb alguns cops forts. A partir de la tarda hi haurà alguns cops molt forts a les cotes més elevades del país.

Temas

Comentarios

Lea También