El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 12 de novembre

11 noviembre 2018 17:02 | Actualizado a 11 noviembre 2018 19:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat al litoral i al prelitoral, amb núvols més trencats al centre del dia. A la resta del territori estarà entre mig i molt ennuvolat fins a l'inici del matí; a partir d'aleshores la nuvolositat minvarà i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat, amb núvols menys abundants a Ponent i més abundants la Pirineu.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta. Es mourà entre 4 i 8 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC a la depressió Central i prelitoral nord i entre 10 i 15 ºC a la resta. Temperatura màxima lleugerament més baixa la litoral i prelitoral i semblant a la resta. Es mourà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a mig matí, amb predomini el component sud i est. A partir de llavors s'imposarà el vent de component est entre fluix i moderat, amb algun cop fort al litoral. Independentment, al Pirineu bufarà de component sud entre fluix i moderat amb alguns cops forts, sobretot a cotes altes de l'extrem nord del sector, on fins a mitja tarda hi haurà cops molt forts.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general fins a migdia. A partir de llavors arribaran núvols de tipus alt i mig que creuaran el país de sud-oest a nord-est. Independentment, durant les primeres hores del dia i de nou al vespre hi haurà estrats de núvols baixos a litoral, més compactes al sector nord.

Comentarios
Multimedia Diari