El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 14 de novembre

13 noviembre 2018 18:46 | Actualizado a 13 noviembre 2018 18:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel mig o molt ennuvolat al litoral i prelitoral, sobretot als dos extrems. A la resta quedarà poc o localment mig ennuvolat per intervals de núvols. Al llarg de la tarda augmentarà la nuvolositat en general, essent menys abundant al vessant nord del Pirineu.

Són probables alguns plugims als dos extrems del litoral i del prelitoral, sobretot al final del dia quan no se'n descarten a la resta del litoral i del prelitoral. Acumularan quantitats minses o localment poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima no experimentarà canvis significatius. Se situarà entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, entre els 4 i 9 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre els 8 i 13 ºC al prelitoral, i entre els 12 i 17 ºC al litoral. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La màxima quedarà lleugerament més baixa, sobretot al litoral i al prelitoral. Es mourà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu, i entre els 15 i 20 ºC a la resta.

Vent

Vent fluix i variable de matinada, i predomini del component est entre fluix i moderat la resta del dia.

Tendència per a demà

Cel entre molt ennuvolat i cobert al litoral i prelitoral, i entre mig i molt ennuvolat a la resta. La nuvolositat serà més trencada al vessant nord del Pirineu. S'esperen precipitacions al llarg del dia i de manera intermitent al terç sud, al quadrant nord-est i de més disperses a altres zones del litoral i prelitoral. A la resta del territori seran probables de més aïllades. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, localment abundants als dos extrems del litoral i prelitoral. La cota de neu se situarà a 2400 metres.

Comentarios
Multimedia Diari