Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 20 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mig matí i de nou a partir del vespre el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat per intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central. A banda, a partir de migdia hi haurà alguns núvols d'evolució a punts del Prepirineu i prelitoral. A la resta del territori el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat en general.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més alta i oscil·larà entre -2 i -7 ºC al Pirineu, entre els -2 i 3 ºC al Prepirineu, entre els 0 i 5 ºC a la depressió Central i prelitoral, i entre 4 i 9 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima es mantindrà similar, i oscil·larà entre 12 i 17 ºC al litoral i Pirineu, i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori. Hi haurà inversió tèrmica matinal.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé a cotes altes i mitjanes del Pirineu i Prepirineu serà excel·lent. Tot i això, hi haurà bancs de boira o boirina matinals al litoral, prelitoral, i punts de la depressió Central que al llarg del matí s'esvairan progressivament.

Vent

A l'interior del país el vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí, i de nou al final del dia, amb intervals de calma matinals, i predominarà el component sud al centre del dia. Per la seva banda, al litoral hi haurà terral matinal i nocturn fluix; la resta del jorn, predominarà el component sud fluix amb cops moderats, sobretot de xaloc al sud del sector, i de migjorn a la resta.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel es mantindrà mig ennuvolat per intervals de núvols baixos a punts del litoral, prelitoral i depressió Central. A partir de llavors minvaran i el cel quedarà serè o poc ennuvolat. Amb tot a partir del vespre els núvols baixos reapareixeran aïlladament a punts del litoral, vall de l'Ebre i oest de la depressió Central. A la resta del territori el cel es mantindrà serè.

Temas

Comentarios