El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 21 de setembre

20 septiembre 2020 12:32 | Actualizado a 20 septiembre 2020 18:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel poc ennuvolat en general, puntualment entre mig i molt ennuvolat fins a mig matí. Malgrat tot, creuaran bandes de núvols alts que deixaran el cel mig ennuvolat a la meitat sud del país. A banda, al Pirineu i al quadrant nord-est el cel estarà entre mig i molt ennuvolat amb el creixement de nuvolades a partir de migdia alhora que també en creixeran en punts de la resta del prelitoral com també del Prepirineu.

Pluja

De matinada són possibles alguns ruixats locals a punts del sector central del litoral i prelitoral. A partir de migdia s'esperen xàfecs a punts del Pirineu, Prepirineu, quadrant nord-est i resta del litoral i prelitoral, sobretot al sector nord i central. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats minses o poc abundants, tret de la zona avisada on podran ser d'intensitat forta i acumular quantitats abundats. Localment podran anar acompanyats de tempesta i pedra i, de manera aïllada, són possibles alguns fenòmens de temps violent.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa a punts del litoral; voltarà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 18 i 21 ºC al litoral central i sud i entre els 13 i 18 ºC a la resta. La màxima baixarà lleugerament, en general; rondarà els 17 i 23 ºC al Pirineu i entre els 24 i 29 ºC a la resta, localment més alta a les Terres de l'Ebre.

Vent

Fins a mig matí i de nou a la nit quedarà fluix i variable, amb predomini del terral al litoral. Al centre del dia s'imposarà el component sud i est al litoral i prelitoral, i el component oest a la resta. En general, serà d'intensitat fluixa, si bé a punts del litoral serà entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, si bé hi haurà alguns intervals de núvols a la Costa Central i a l'extrem nord-est. A partir de mig matí creixeran nuvolades a zones de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors, sobretot al sector del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari