El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat amb possibilitat de pluja

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 3 de juny

02 junio 2021 08:52 | Actualizado a 02 junio 2021 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Fins a migdia hi haurà núvols baixos al quadrant nord-est, i resta del litoral i prelitoral, sobretot meitat sud, que deixaran el cel molt ennuvolat o cobert, mentre que a la resta del territori estarà serè o poc ennuvolat. A partir d'aleshores la nuvolositat minvarà i quedarà serè o poc ennuvolat, malgrat que creixeran nuvolades al Pirineu i del Prepirineu sobretot occidental, mentre que arribaran alguns núvols alts i mitjans per l'oest. Independentment, al litoral sud els núvols baixos persistiran tota la jornada.

Pluges

S'espera precipitació entre feble i moderada al terç sud, i és possible a altres punts de la meitat sud del litoral i prelitoral fins a migdia. A partir de migdia se n'espera en forma de ruixat d'intensitat entre feble i moderada al Pirineu i al Prepirineu. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant i la màxima serà semblant o lleugerament superior, si bé a punts del litoral sud, serà lleugerament inferior.

Visibilitat

La visibilitat serà bona. Malgrat tot, serà regular tot el dia al litoral i prelitoral sud, i de matinada a la resta del litoral i prelitoral.

Vent

El vent de matinada i al final del dia el vent bufarà fluix i de direcció variable al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est i de component est entre fluix i moderat a la resta. La resta del dia bufarà entre fluix i moderat de component sud i est al litoral i prelitoral i de component sud a la resta de l'interior. A més, hi haurà alguns cops forts a la meitat sud del litoral tota la jornada, i durant la tarda també al prelitoral sud, Terres de l'Ebre i Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari