El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat i pluges a la vista

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 13 de maig

12 mayo 2021 09:09 | Actualizado a 12 mayo 2021 09:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al matí estarà poc ennuvolat en general, tret de punts del litoral i prelitoral nord i central on hi haurà núvols baixos que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A partir de llavors, augmentaran els núvols alts i mitjans d'oest a est, alhora que creixeran nuvolades a punts de muntanya del terç nord. El cel quedarà molt ennuvolat o cobert a partir de mitja tarda.

Pluges

Al matí són possibles alguns ruixats dispersos al litoral i prelitoral central i nord. A partir de migdia s'esperen ruixats a la meitat oest i resta del Pirineu i Prepirineu, que localment poden arribar a més punts del país a partir del vespre. Seran d'intensitat feble o moderada. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. La cota de neu al voltant dels 2.000 metres.

Temperatura

Temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta i es mourà entre els -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 4 i 9 ºC a la resta de l'interior, i entre els 8 i 13 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més baixa i quedarà entre els 14 i 19 ºC al Pirineu, i entre els 19 i 24 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé serà regular a punts del litoral i prelitoral nord fins a mig matí i, a partir de migdia, empitjorarà al terç oest, sobretot a punts elevats.

Vent

Bufarà entre fluix i moderat de component nord i oest, amb tramuntana a l'Empordà i mestral a les Terres de l'Ebre amb cops forts i algun de molt fort de matinada. Malgrat això, al litoral i prelitoral al centre del dia s'imposarà el vent de component sud, amb algunes ratxes fortes. A banda, fins a mig matí hi haurà intervals de vent fluix i variable al sud de la Costa Brava i nord del litoral i prelitoral central.

Comentarios
Multimedia Diari