Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat i pluges febles aquest 8M

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 8 de març 

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 8 de març 

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 8 de març 

Situació general

El cel estarà entre molt ennuvolat i cobert al llarg de la jornada arreu, amb núvols menys compactes a la tarda al nord-est. A més, creixeran nuvolades a punts de muntanya a partir de migdia.

Pluja

S'espera precipitació feble i dispera al litoral i prelitoral i a la depressió Central si bé es restringirà al sud del país a partir del vespre. Independentment, a partir de migdia s'espera ruixats dispersos a punts de muntanya, d'intensitat feble o localment moderada, que durant la tarda afectaran altres punts de la meitat nord territori. És possible que vagin acompanyats de tempesta i algun gra de calamarsa durant la tarda al Prepirineu occidental. S'acumularan quantitats de precipitació minses en general i localment poc abundants. La cota de neu voltarà els 1.400 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Al Pirineu rondarà entre 0 i 5 ºC, al Prepirineu i a la depressió Central entre 3 i 8 ºC, al litoral i al prelitoral central i sud entre 7 i 12 ºC i entre 5 i 10 ºC a la resta del litoral i prelitoral. La temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Oscil·larà entre 7 i 12 ºC al Pirineu i entre 11 i 16 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular amb nombrosos bancs de boira i boirina, tant a planes i fondalades com a zones de muntanya elevades.

Situació general 

Al litoral, prelitoral i bufarà vent de component nord i est entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al litoral central al centre del dia i al litoral nord i sud al final de la jornada. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable, si bé al centre de la jornada entrarà el component est a la meitat est i el component nord al Pirineu al final del dia. A banda, a l'Alt Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada al llarg del dia, amb cops forts a partir del vespre.

Temas

Comentarios

Lea También