El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat i pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 9 d'octubre

08 octubre 2018 17:51 | Actualizado a 08 octubre 2018 17:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

l Previsió per a avui

Fins a migdia el cel estarà molt ennuvolat en general, amb el creixement d'algunes nuvolades. A partir de llavors la nuvolositat tendirà a minvar de sud a nord i el cel quedarà entre poc i mig ennuvolat, amb núvols més abundants al vessant sud del Pirineu i del Prepirineu i punts de muntanya de l'interior del quadrant nord-est A banda, al final del dia la nuvolositat augmentarà al litoral, prelitoral i a la resta del quadrant nord-est.

l Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, mentre que la màxima pujarà lleugerament, o localment moderadament. La temperatura mínima oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, 7 i 12 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 9 i 14 ºC al prelitoral i entre 12 i 17 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 16 i 21 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 19 i 24 ºC a la resta.

l Vent

Vent de component entre fluix i moderat amb algun cop fort al litoral. Malgrat això, hi haurà alguns intervals de vent fluix i de direcció variable a l'interior, més probables de matinada.

l Tendència per a demà

De matinada estarà cobert o molt ennuvolat arreu. A partir de llavors, s'obriran clarianes al terç sud i a Ponent i es mantindrà molt ennuvolat a la resta. A la tarda la nuvolositat minvarà en general, tot i quedaran alguns núvols al Pirineu i a l'extrem nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari