El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat i temperatures sense canvis

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 27 de març

26 marzo 2021 19:47 | Actualizado a 26 marzo 2021 19:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat fins a mig matí. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en conjunt. Tot i això, a partir del final del matí creixeran nuvolades a punts del Pirineu, Prepirineu i de l'interior del quadrant nord-est on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Per altra banda, al final del dia, arribaran alguns núvols alts i prims pel sud del país, mentre que es formaran intervals de núvols baixos a punts de la depressió Central i de la meitat sud del prelitoral.

Precipitacions

De matinada s'espera alguna feble precipitació a punts del vessant nord del Pirineu, sobretot a les cotes més altes. A banda, durant la tarda és probable algun ruixat aïllat a punts de l'interior del quadrant nord-est. S'acumularan quantitats minses de precipitació. La cota de neu se situarà entorn dels 1.600 metres al vessant nord del Pirineu, puntualment més baixa, i dels 1.800 metres al Pirineu oriental.

Temperatura

La temperatura mínima davallarà lleugerament, per bé que podrà pujar lleument o moderadament al litoral nord i a les Terres de l'Ebre. Oscil·larà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 1 i 6 ºC a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al prelitoral i entre 6 i 11 ºC al litoral. La temperatura màxima ascendirà lleugerament o moderadament al litoral sud, però serà entre lleugerament i moderadament inferior a la resta del país. Rondarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i a la resta de la meitat est i entre 16 i 21 ºC resta del territori, puntualment més alta a Ponent i a les Terres de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular fins a mig matí. A partir de llavors quedarà entre bona i excel·lent. Malgrat això, serà puntualment dolenta per la formació d'algun banc de boira a les muntanyes fins a mig matí, al vessant nord del Pirineu de matinada, i la resta del dia a punts elevats del nord-est.

Vent

Fins a primera hora del matí i de nou a partir del vespre el vent serà fluix i de direcció variable en general. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud i oest fluix amb algun cop moderat, si bé a l'interior del quadrant nord-est hi haurà intervals de fluix i variable. Independentment, a l'Empordà bufarà tramuntana moderada amb cops forts fins a migdia, amb cops molt forts fins a mig matí, al nord del sector, i entre fluixa i moderada a partir de llavors, amb tendència a desaparèixer al final del dia; a les Terres de l'Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat fins a mig matí, amb cops forts de matinada.

Comentarios
Multimedia Diari