El Temps a Tarragona: Cel ennuvolat, però sense precipitació

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 12 de novembre

11 noviembre 2020 10:28 | Actualizado a 11 noviembre 2020 21:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans. Per altra banda, hi haurà estrats baixos a punts de la meitat sud del litoral i prelitoral i a l'extrem nord de la Costa Brava, més nombrosos fins a mig matí i de nou al final del dia, així com al pla de Lleida fins a migdia.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima similar, o lleugerament més alta a punts de litoral i prelitoral i ponent; màxima semblant o lleugerament més alta, tret de punts de Ponent on hi haurà un ascens lleuger, localment moderat.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, puntualment regular al litoral. Tanmateix, fins a mig matí serà regular i localment dolenta a valls i fondalades de l'interior per la presència d'alguns bancs de boira, més probables a punts de la depressió Central i valls del Prepirineu. Independentment, serà excel·lent als cims del Pirineu, Prepirineu, de la serralada prelitoral i Transversal.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior, amb predomini del component sud durant les hores centrals del dia. Al litoral, bufarà terral fluix i amb estones de vent variable fins a mig matí i al final del dia, si bé al nord del sector hi haurà intervals de component sud; la resta del dia bufarà vent fluix amb cops moderats de component sud, amb intervals de vent variable a l'extrem nord del sector.

Comentarios
Multimedia Diari