El Temps a Tarragona: Cel entre mig i molt ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 29 d'octubre

28 octubre 2021 09:25 | Actualizado a 28 octubre 2021 10:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel entre mig i molt ennuvolat de núvols alts i mitjans, més abundants i compactes a l'oest i a partir del migdia, i amb més clarianes al nord-est. Independentment, hi haurà núvols baixos fins a mig matí, sobretot prelitoral i prelitoral, que a la tarda es restringiran al vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental.

Pluja

De matinada és possible algun ruixat a punts de l'extrem sud del litoral. A banda, fins a migdia és probable alguna precipitació al litoral i el prelitoral. A partir de llavors, s'espera precipitació al Pirineu i Prepirineu occidental, i n'és possible a la resta de la meitat oest del país de forma més dispersa i aïllada. Serà d'intensitat feble i acumularà quantitats entre inapreciables i minses, si bé al vessant sud del Pirineu i el Prepirineu, podran ser poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar en general, si bé a punts de la meitat oest pujarà lleugerament, i localment de forma moderada; oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu, i entre 7 i 12 ºC a la resta del territori, puntualment més alta, a punts del litoral sud i central. La màxima pujarà lleugerament al litoral, el prelitoral i al quadrant nord-est, i en canvi serà lleugerament o moderadament inferior a la resta del país, sobretot al vessant sud del Pirineu i Prepirineu; oscil·larà entre 10 i 15 º C al Pirineu, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori, tret del litoral i prelitoral on es mourà entre 19 i 23 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, tot i que serà puntualment dolenta a cotes mitjanes del vessant sud del Pirineu i Prepirineu, sobretot occidental. De matinada hi haurà algun banc de boira o boirina a fondalades interiors.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí, tret del nord de la Costa Brava on bufarà de component sud fluix amb alguns cops moderats. A partir d'aleshores, s'imposarà el vent de component sud i oest fluix amb cops moderats, amb alguns cops forts al litoral, als cims del Pirineu i punts elevats de l'interior del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari