El Temps a Tarragona: Cel entre poc i mig ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 15 d'agost

14 agosto 2020 15:55 | Actualizado a 14 agosto 2020 15:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Predomini de l'ambient assolellat fins a migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, i núvols d'evolució al prelitoral que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A banda, durant la tarda arribaran alguns núvols mitjans pel terç oest del país que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. A més, al litoral i prelitoral sud hi haurà intervals de núvols baixos de matinada i fins a primera hora del matí que de forma més dispersa podrien mantenir-se durant la resta de la jornada al litoral. Per altra banda, també se'n podran formar a partir de mig matí a punts del litoral nord, mentre que al final del dia els intervals de núvols baixos augmentaran a tot el litoral.

Pluja

Fins a mig matí és possible alguna precipitació feble i aïllada a punts del litoral sud. A més, a partir de migdia hi haurà alguns ruixats dispersos a punts del Pirineu i Prepirineu, més probables al sector occidental. No es descarta que vagin acompanyats de tempesta. En general s'acumularan quantitats minses de precipitació, localment poc abundants.

Temperatura

Temperatura mínima similar i màxima similar o lleugerament més alta. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC al litoral i al prelitoral central i sud i entre els 14 i 19 ºC a la resta. La màxima oscil·larà entre 26 i 31 ºC al Pirineu i entre els 30 i 35 ºC a la resta, localment més baixes a punts costaners.

Vent

De matinada i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, si bé al litoral i prelitoral sud predominarà el vent fluix de component sud. Al llarg del matí s'imposarà el component sud i est, amb predomini del component sud a la tarda arreu; en general bufarà d'intensitat entre feble i moderada, amb alguns cops forts a la tarda a l'extrem nord del litoral.

Tendència per demà

Fins a migdia cel serè o poc ennuvolat en general pel pas d'alguns núvols alts i prims, si bé de matinada i fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel mig, puntualment molt ennuvolat, al sector central del litoral i del prelitoral, punts del sud de la depressió central i vessant nord del Pirineu. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat al Pirineu, a l'interior del quadrant nord-est i al prelitoral central i nord. A la resta es mantindrà serè o poc ennuvolat, si bé al sector central del litoral hi haurà alguns intervals de núvols baixos, que seran més compactes i abundants a partir del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari