El Temps a Tarragona: Cel molt cobert durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 22 de març

21 marzo 2020 18:47 | Actualizado a 31 marzo 2020 10:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Al quadrant nord-oest estarà poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors la nuvolositat s'incrementarà, alhora que creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. L'extrem sud del país estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada. A la resta del territori, el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert per algunes nuvolades.

Temperatures

Temperatura mínima en lleuger ascens al litoral i prelitoral i similar o lleugerament superior a la resta. Al Pirineu es mourà entre els -2 i 3 ºC, entre els 0 i 5 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 4 i 9 ºC al prelitoral i entre els 7 i 12 ºC al litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa, si bé localment al litoral i prelitoral el descens podrà ser moderat. Es mourà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i entre els 14 i 19 ºC a la resta del país.

Pluja

A l'extrem sud del país s'espera precipitació al llarg de tot el dia. Serà d'intensitat entre feble i moderada i localment anirà acompanyada de tempesta. A la resta del Principat és possible algun ruixat feble i aïllat al matí. A partir de migdia, s'esperen ruixats a qualsevol indret, preferentment a punts de muntanya i a la meitat est, els quals seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta. En general s'acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants, per bé que al massís del Port podran ser entre abundants i molt abundants a cotes elevades. La cota de neu se situarà entorn dels 1.800 metres.

Visibilitat

Serà entre bona i regular, localment dolenta a zones elevades, sobretot del litoral i prelitoral.

Vent

Al litoral i prelitoral bufarà vent de component est entre fluix i moderat, amb algun cop fort durant les hores centrals del dia al sector central del litoral i prelitoral. A la resta de l'interior, de matinada i al final del dia hi haurà vent fluix i de direcció variable, mentre que la resta del dia s'imposarà el vent de components sud i est fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

El cel romandrà entre molt ennuvolat i cobert tot i que la nuvolositat serà menys compacta al quadrant nord-oest.

Comentarios
Multimedia Diari