Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cel molt cobert durant tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 22 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 22 de març. Foto: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 22 de març. Foto: Meteocat

Previsió per a avui

Al quadrant nord-oest estarà poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors la nuvolositat s'incrementarà, alhora que creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. L'extrem sud del país estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada. A la resta del territori, el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert per algunes nuvolades.

Temperatures

Temperatura mínima en lleuger ascens al litoral i prelitoral i similar o lleugerament superior a la resta. Al Pirineu es mourà entre els -2 i 3 ºC, entre els 0 i 5 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre els 4 i 9 ºC al prelitoral i entre els 7 i 12 ºC al litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa, si bé localment al litoral i prelitoral el descens podrà ser moderat. Es mourà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i entre els 14 i 19 ºC a la resta del país.

Pluja

A l'extrem sud del país s'espera precipitació al llarg de tot el dia. Serà d'intensitat entre feble i moderada i localment anirà acompanyada de tempesta. A la resta del Principat és possible algun ruixat feble i aïllat al matí. A partir de migdia, s'esperen ruixats a qualsevol indret, preferentment a punts de muntanya i a la meitat est, els quals seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta. En general s'acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants, per bé que al massís del Port podran ser entre abundants i molt abundants a cotes elevades. La cota de neu se situarà entorn dels 1.800 metres.

Visibilitat

Serà entre bona i regular, localment dolenta a zones elevades, sobretot del litoral i prelitoral.

Vent

Al litoral i prelitoral bufarà vent de component est entre fluix i moderat, amb algun cop fort durant les hores centrals del dia al sector central del litoral i prelitoral. A la resta de l'interior, de matinada i al final del dia hi haurà vent fluix i de direcció variable, mentre que la resta del dia s'imposarà el vent de components sud i est fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

El cel romandrà entre molt ennuvolat i cobert tot i que la nuvolositat serà menys compacta al quadrant nord-oest.

Temas

Comentarios

Lea También