El Temps a Tarragona: Cel molt ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 16 de març

15 marzo 2020 18:32 | Actualizado a 31 marzo 2020 10:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada.

Pluja

S'espera precipitació a qualsevol punt del país tot i que a partir del vespre anirà quedant restringida a la meitat sud i al litoral i prelitoral. En general serà d'intensitat feble o moderada, si bé podrà ser d'intensitat forta a punts del litoral i prelitoral central i sud, així com de matinada al Pirineu i Prepirineu Occidental. A més, els xàfecs aniran localment acompanyats de tempesta i calamarsa. La quantitat de precipitació acumulada serà entre poc abundant i abundant, o localment molt abundant a zones de muntanya, en general. Tot i això, serà entre abundant i molt abundant (de 50 a 100 mm en 24h) al Pirineu i Prepirineu Occidental i al Massís del Port, sobretot a zones elevades, on en tot l'episodi localment es podran acumular quantitats de precipitació extremadament abundants (més de 100 mm en 24h). La cota de neu voltarà els 1.600 metres amb tendència a pujar fins als 2.000 aproximadament.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament, o puntualment moderadament, més alta. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament. La temperatura mínima oscil·larà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre els 8 i 13 ºC a Ponent i a la meitat sud del litoral i prelitoral, i entre els 4 i 9 ºC a la resta del país. La temperatura màxima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre 12 i 17 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre regular i dolenta, especialment en moments de xàfec i en zones elevades.

Vent

Bufarà vent de component est. Fins a migdia ho farà de manera moderada en general, tot i que hi haurà ratxes fortes a punts del litoral, prelitoral i zones elevades de la resta del país amb tendència a reforçar-se, en aquests sectors, a partir de migdia.

Tendència per a demà

Cel molt ennuvolat o cobert. A partir de mitja tarda la nuvolositat es farà menys abundant i compacta, sobretot al nord-oest, si bé encara romandrà entre mig i molt ennuvolat, sobretot al litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari