El Temps a Tarragona: Cel molt ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 20 d'octubre

19 octubre 2020 18:27 | Actualizado a 19 octubre 2020 18:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada hi haurà bancs d'estrats baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió Central i del Prepirineu, mentre que a la resta el cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts. Al llarg del matí, s'obriran algunes clarianes, mentre que arribaran núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig o molt ennuvolat a la meitat oest. A partir de mitja tarda, la nuvolositat es farà menys compacta tot i que ràpidament de nou augmentarà la presència de núvols baixos al litoral i prelitoral.

Pluges

S'espera algun plugim feble i poc abundant al vessant sud del Pirineu Occidental i no se'n descarta al litoral i prelitoral de local, feble i inapreciable.

Temperatura

La temperatura mínima pujarà moderadament i puntualment de manera acusada. Mentre que la màxima semblant o lleugerament més baixa, si bé el descens podrà ser moderat al vessant sud del Pirineu occidental. La mínima quedarà entre 3 i 8 ºC al Pirineu i Prepirineu, 11 i 16 ºC al litoral i entre 9 i 14 ºC a la resta del país. La màxima es mourà entre 14 i 19 ºC al Pirineu, i entre 17 i 22 ºC a la resta, puntualment per sobre a Ponent i al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, tot i que serà puntualment dolenta amb bancs de boira i boirina fins a primeres hores del matí a punts de la depressió Central, vessant sud del Pirineu i Prepirineu, prelitoral i litoral.

Vent

La visibilitat serà entre bona i regular, tot i que serà puntualment dolenta amb bancs de boira i boirina fins a primeres hores del matí a punts de la depressió Central, vessant sud del Pirineu i Prepirineu, prelitoral i litoral.

Tendència per a demà

El cel quedarà entre mig i molt ennuvolat per estrats baixos al litoral, al prelitoral i a punts de la depressió Central fins a migdia i de nou al vespre. A la resta el cel estarà poc o mig ennuvolat per núvols alts i mitjans que a estones deixaran el cel molt ennuvolat, sobretot a l'oest al mati a l'est a la tarda. Independentment, al Pirineu i al Prepirineu, estarà entre mig i molt ennuvolat, o puntualment cobert, durant tota la jornada, sobretot al vessant sud.

Comentarios
Multimedia Diari