El Temps a Tarragona: Cel molt ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 22 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 22 de novembre. FONT: Meteo.cat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 22 de novembre. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel estarà entre molt ennuvolat i cobert en general, sobretot a la meitat est i a la resta del litoral i prelitoral. Malgrat això, hi haurà algunes clarianes a Ponent i al terç sud fins a mitja tarda i a l'Empordà fins al vespre.

Pluja

De matinada s'espera precipitació al vessant nord del Pirineu i a punts de la meitat est del país. Al llarg del matí s'estendrà, de manera dispersa, a altres punts de l'interior de la meitat nord i a la resta del litoral i prelitoral, mentre que a partir de mitja tarda es concentrarà, sobretot, a la meitat sud del territori. Serà d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé seran localment abundants a punts del litoral i del prelitoral. Al final del dia és probable que la precipitació vagi acompanyada de tempesta i sigui localment forta a l'extrem sud. La cota de neu voltarà els 1.600 metres, si bé al vessant nord del Pirineu baixarà als 1.300 metres.

Temperatures

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa, i màxima entre moderadament i notablement més baixa. La mínima es mourà entre els 0 i 5 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 2 i 7 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima oscil·larà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC a la resta de l'interior, i entre els 11 i 16 ºC al litoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, localment dolenta a zones elevades. A més, de matinada hi haurà bancs de boira o boirina al nord de la depressió Central.

Vent

Fins al migdia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component nord i est al litoral central i nord, i el component oest al terç sud. Hi haurà cops forts de tramuntana a la Costa Brava, i de mestral a les Terres de l'Ebre. A partir d'aleshores tendirà a imposar-se el component est moderat amb cops forts, sobretot a la meitat sud del litoral.

Temas

Comentarios

Lea También