El Temps a Tarragona: Cel molt ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 25 de novembre

24 noviembre 2021 18:08 | Actualizado a 24 noviembre 2021 18:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel molt ennuvolat amb estones de cel cobert, sobretot a la meitat nord, tot i que a la tarda la nuvolositat serà més trencada a la meitat oest.

Pluges

S'esperen ruixats a punts de la meitat est, al terç nord i la resta del litoral i prelitoral central, mentre que a la resta del territori en són probables de més aïllats. Al llarg de la tarda els ruixats tendiran a quedar restringits al nord del Pirineu i al quadrant nord-est. A banda, s'espera precipitació feble i intermitent al massís del Port. Serà d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. La cota de neu se situarà al voltant dels 1.200 metres en general, si bé al massís del Port serà puntualment més baixa.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa. Es mourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els 0 i 5 ºC al Prepirineu, la depressió Central i l'interior de les Terres de l'Ebre, entre els 3 i 8 ºC a la resta del prelitoral i entre els 5 i 10 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar en general, o puntualment lleugerament més alta a Ponent i les Terres de l'Ebre. Oscil·larà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu, entre els 12 i 17 ºC al litoral i entre els 9 i 14 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular, sobretot a zones de muntanya, amb alguns bancs de boira o boirina a Ponent i a l'altiplà Central fins a mig matí. Al vessant nord del Pirineu serà regular o dolenta tota la jornada.

Vent

Bufarà vent de component nord i est fins a migdia i de component nord en general a partir de llavors. Bufarà entre fluix i moderat amb cops forts al litoral. Independentment, al terç sud bufarà el mestral moderat amb cops forts, mentre que la tramuntana es reforçarà a l'Alt Empordà a partir del vespre, amb ratxes fortes.

Comentarios
Multimedia Diari