El Temps a Tarragona: Cel molt ennuvolat fins a primera hora del matí

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 31 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 31 d'octubre. FOTO: METEOCAT

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 31 d'octubre. FOTO: METEOCAT

Situació general

Cel molt ennuvolat o cobert fins a primeres hores del matí. A partir de llavors s'obriran clarianes i el cel tendirà a quedar poc ennuvolat pel pas de núvols alts i alguns de mitjans. De cara a la tarda la nuvolositat tornarà a augmentar d'oest a est fins a quedar molt ennuvolat. A més, durant el matí també hi haurà nombrosos núvols baixos al terç oest.

Precipitacions

Fins a primera hora del matí i de nou al final del dia és possible alguna precipitació feble i minsa al terç oest.

Temperatura

Temperatura mínima semblant. Els valors es mouran entre 8 i 13 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament arreu, si bé l'ascens serà localment notable al litoral i prelitoral. Els valors màxims oscil·laran entre 15 i 20 ºC al Pirineu, entre 19 i 24 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 23 i 28 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, tret del vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental, on serà entre regular i dolenta a cotes mitjanes i altes al principi i final del dia.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí, tot i que predominarà el component oest fluix al litoral central i sud. A partir d'aleshores s'imposarà el component oest entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot del sud-oest al litoral. Malgrat això a punts de l'extrem nord-est el vent serà fluix i de direcció variable, amb estones de component nord fluix.

Temas

Comentarios

Lea También