El Temps a Tarragona: Cel molt ennuvolat i cobert

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 23 de març

22 marzo 2020 20:16 | Actualizado a 22 marzo 2020 20:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

El cel romandrà entre molt ennuvolat i cobert, tot i que la nuvolositat serà menys compacta a partir de la tarda a Ponent.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Oscil·larà entre 7 i 12 ºC al litoral i al prelitoral i entre 3 i 8 ºC a la resta del país. La màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa i rondarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est i entre 13 i 18 ºC a la resta de Catalunya.

Pluja

Fins al vespre hi haurà ruixats dispersos i intermitents, sobretot a punts de muntanya, que amb el pas de les hores es restringiran a l'extrem sud. Seran d'intensitat feble en general i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Malgrat tot, de matinada s'espera precipitació extensa al litoral i prelitoral central i sud, la qual serà d'intensitat entre feble moderada, anirà acompanyada de tempesta i acumularà quantitats puntualment abundants. En general, la cota de neu rondarà els 1.800 metres, si bé de matinada i a partir del vespre podrà baixar fins als 1.600 metres.

Visibilitat

Serà entre bona i regular, localment dolenta al litoral, prelitoral i a zones elevades del país.

Vent

Bufarà vent de component est entre fluix i moderat amb cops forts al litoral, prelitoral i a la Catalunya Central. Malgrat això, al Pirineu i Prepirineu hi haurà vent fluix i de direcció variable a partir del vespre.

Tendència per a demà

La nuvolositat minvarà en general de matinada, i fins a mig matí el cel quedarà poc ennuvolat a Ponent i entre mig i molt ennuvolat a la resta del territori. A partir de llavors, els núvols augmentaran arreu, fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert en general, amb núvols menys compactes a Ponent i al vessant nord del Pirineu Occidental.

Comentarios
Multimedia Diari