El Temps a Tarragona: Cel molt tapat amb moltes opcions de pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 10 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 10 de novembre. FOTO: Meteocat

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 10 de novembre. FOTO: Meteocat

Situació general

De matinada s'obriran clarianes a la meitat oest del país, però al llarg del matí la nuvolositat tornarà a augmentar de llevant cap a ponent fins a quedar el cel entre molt ennuvolat i cobert arreu a partir de migdia. Al final del dia, la nuvolositat tendirà a minvar.

Precipitacions

De matinada és probable precipitació feble a la meitat est del país, i n'és possible a la resta del litoral i el prelitoral. Al llarg del matí la precipitació guanyarà extensió i, fins al vespre se n'espera a qualsevol punt, si bé serà menys probable al terç oest. Serà d'intensitat entre feble i moderada, i s'acumularan quantitats entre poc abundants i abundants al litoral, al prelitoral, a la Serralada Transversal i al Pirineu oriental, mentre que a la resta seran entre minses i poc abundants. La cota de neu pujarà dels 2.000 als 2.200 metres, puntualment per sobre al Pirineu i Prepirineu oriental.

Temperatura

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Se situarà entre els 7 i els 13 ºC al litoral, els 6 i 11 ºC al prelitoral i entre 0 i els 5 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà moderadament més baixa. Oscil·larà entre els 10 i els 15 ºC arreu.

Visibilitat

La visibilitat serà regular, però quedarà dolenta a cotes elevades de l'interior a partir de mig matí.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció variable al quadrant nord-oest. A la resta del territori dominarà el vent de component nord i est entre fluix i moderat, amb cops o molt forts al litoral, prelitoral i zones elevades.

Temas

Comentarios

Lea También