El Temps a Tarragona: Cel molt tapat, sobretot a la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 16 de novembre

15 noviembre 2021 10:38 | Actualizado a 15 noviembre 2021 12:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert al quadrant nord-est. A la resta, la nuvolositat augmentarà, sobretot a la tarda, d'est a oest i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert a la meitat est i entre mig i molt ennuvolat a la resta del país, amb més clarianes a Ponent i les Terres de l'Ebre. A banda, a l'extrem nord del Pirineu el cel es mantindrà molt ennuvolat o cobert tota la jornada.

Pluja

S'espera precipitació d'intensitat feble al vessant nord del Pirineu. Fins a migdia s'esperen alguns ruixats dispersos al sector central del litoral i prelitoral. A partir del vespre n'arribaran de nous pel quadrant nord-est del territori. S'acumularan quantitats minses, o localment poc abundants de precipitació, tot i que a cotes altes del vessant nord del Pirineu s'acumularan gruixos de neu localment abundants (més de 10 cm de neu). La cota de neu voltarà els 1.200 metres al vessant nord del Pirineu i entre els 1.400 i 1.600 a la resta.

Temperatures

Temperatura màxima en lleu descens, si bé pujarà lleugerament a punts del nord de Ponent. Es mourà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, localment més baixa al vessant nord, entre 11 i 16 ºC al Prepirineu i entre 13 i 18 ºC a la resta.

Vent

S'imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb cops forts i algun de molt fort als cims del Pirineu. Bufarà tramuntana moderada a l'Empordà amb ratxes fortes, i algunes de molt fortes al nord de la Costa Brava; per la seva banda, el mestral bufarà al sud del Camp de Tarragona d'intensitat entre fluixa i moderada, amb alguns cops forts sobretot a l'inici i final del dia. A banda, de matinada hi haurà intervals de vent fluix i variable al sector central del litoral.

Tendència per a demà

S'imposarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb cops forts i algun de molt fort als cims del Pirineu. Bufarà tramuntana moderada a l'Empordà amb ratxes fortes, i algunes de molt fortes al nord de la Costa Brava. Per la seva banda, el mestral bufarà al sud del Camp de Tarragona d'intensitat entre fluixa i moderada, amb alguns cops forts sobretot a l'inici i final del dia. Malgrat això, al sector central del litoral i prelitoral i altres punts del quadrant nord-est quedarà fluix i de direcció variable amb predomini del component sud i est.

Comentarios
Multimedia Diari