El Temps a Tarragona: Cel poc ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 6 d'agost

06 agosto 2021 09:48 | Actualizado a 06 agosto 2021 09:54
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel poc ennuvolat, localment mig. A més, durant les hores centrals del dia hi haurà el creixement d'alguns núvols d'evolució i alguna nuvolada a punts de muntanya, sobretot de l'interior del quadrant nord-est i del prelitoral central i sud, que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt. Independentment, hi haurà núvols baixos a punts del litoral i prelitoral i de l'interior fins a migdia i, novament, al final de la jornada.

Precipitacions

Durant la tarda no es descarta algun ruixat a punts del Pirineu Oriental. En conjunt, serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses de precipitació.

Temperatura

La temperatura màxima baixarà entre lleugerament i moderadament; es mourà entre els 28 i 33 ºC al Pla de Lleida, Prepirineu Occidental i Terres de l'Ebre, i entre els 23 i 28 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, transitòriament regular per la presència de nuvolositat de tipus baix a trams del litoral i a l'interior durant el matí i, novament, al vespre.

Vent

Al litoral i prelitoral, bufarà vent de component est, entre fluix i moderat amb algun cop fort. A la resta de l'interior s'imposarà el component sud fluix. Al final de la jornada, el vent serà fluix i de direcció variable arreu. Independentment, hi haurà tramuntana fluixa al litoral nord fins a migdia.

Comentarios
Multimedia Diari