Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Cel poc ennuvolat amb només núvols prims

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 28 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 28 de setembre.

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 28 de setembre.

Situació general

Cel poc o puntualment mig ennuvolat en general pel pas de núvols alts i prims. A partir de la tarda, la nuvolositat augmentarà per l'oest. A més, hi haurà núvols d'evolució diürna i algunes nuvolades a punts de muntanya, sobretot de l'oest, que deixaran el cel mig ennuvolat, o localment molt ennuvolat en aquests sectors i zones properes. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar d'oest a est, si bé es podran formar alguns intervals de núvols baixos a zones de la depressió central i del prelitoral.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat feble i aïllat al terç oest durant la tarda.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar. Es mourà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu, entre els 15 i 20 ºC al litoral i entre els 12 i 17 ºC a la resta. La temperatura màxima baixarà lleugerament. Oscil·larà entre els 19 i 24 ºC al Pirineu i entre els 24 i 29 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, tot i que hi haurà algun banc de boirina matinal a Ponent i al prelitoral sud.

Vent

Vent fluix i de direcció variable al principi i al final del dia. Al centre de la jornada bufarà vent entre fluix i moderat de component sud al litoral i prelitoral, i de components sud i oest a l'interior. A principi i final del dia bufarà tramuntana moderada amb cops forts al litoral de l'Empordà.

Temas

Comentarios

Lea También