El Temps a Tarragona: Cel sense núvols amb un ambient agradable en general

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 14 de desembre

13 diciembre 2021 11:09 | Actualizado a 13 diciembre 2021 11:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà serè en general. Tot i això, hi haurà estrats baixos a la depressió Central, i a valls del Prepirineu i del prelitoral fins a mig matí, que localment seran persistents a Ponent i a la vall de l'Ebre. Independentment, durant el matí i a partir de mitja tarda hi haurà la presència de núvols baixos a trams del litoral, sobretot al sector nord.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar, tret de Ponent on davallarà lleugerament; hi haurà inversió tèrmica matinal a l'interior. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta, tret de Ponent i de la vall de l'Ebre on quedarà lleugerament més baixa. La temperatura mínima oscil·larà entre -2 i 3 ºC al Pirineu, Prepirineu i a la depressió Central, 1 i 6 ºC al prelitoral i 4 i 9 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre 13 i 18 ºC, tret de Ponent i punts de la vall de l'Ebre on oscil·larà entre 2 i 7 ºC.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general i excel·lent a cotes altes. Tot i això, hi haurà bancs de boira i boirina, localment gebradora, fins a mig matí a punts de la depressió Central, valls del Prepirineu i del prelitoral, els quals seran localment persistents a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable a l'interior. Al litoral, predominarà el terral fluix a l'inici i final del dia i serà de direcció variable la resta del jorn; malgrat això, bufarà de component nord entre fluix i moderat a les Terres de l'Ebre. Independentment, al nord de l'Alt Empordà entrarà tramuntana fluixa o moderada a partir del vespre.

Tendència per a demà

Cel serè en general, malgrat que es formaran alguns intervals de núvols baixos a partir del vespre a punts del litoral, sobretot al nord. A banda, de matinada hi haurà bandes de núvols alts i prims que minvaran fins a desaparèixer a primera hora del matí per l'oest del país. A banda, es formaran bancs d'estrats baixos a la depressió Central fins al migdia.

Comentarios
Multimedia Diari