El Temps a Tarragona: Cel sense núvols i temperatures amunt

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 2 d'agost

01 agosto 2021 15:23 | Actualizado a 01 agosto 2021 15:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Al matí, el cel estarà serè o poc ennuvolat en general per alguns núvols alts, tot i que a la Catalunya Central i d'altres punts de l'interior de la meitat est hi haurà alguns núvols baixos fins a primeres hores del matí. A partir del final del matí, creixeran núvols d'evolució i algunes nuvolades al prelitoral i d'altres zones de muntanya del quadrant nord-est, que al llarg de la tarda es desplaçaran a d'altres zones de l'interior, alhora que n'arribaran per l'oest del territori. Amb tot, durant la tarda el cel quedarà mig o localment molt ennuvolat en general, sobretot al quadrant nord-est.

Precipitacions

A partir de migdia s'esperen alguns ruixats al quadrant nord-est i al massís del Port. A la resta del Pirineu, Prepirineu i Ponent, és possible algun ruixat més aïllat. Seran d'intensitat feble, o localment moderada a l'interior del quadrant nord-est i al massís del Port, on puntualment aniran acompanyats de tempesta. La quantitat de precipitació acumulada serà minsa o localment poc abundant.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, tot i que al quadrant nord-est es mantindrà similar. Es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 12 i 17 ºC a la resta de l'interior i el litoral nord, i entre els 16 i 21 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà lleugerament més alta, tot i que al quadrant nord-est pujarà entre lleugerament i moderadament. Oscil·larà entre els 20 i 25 ºC al Pirineu i entre els 25 i 30 ºC a la resta del país, localment més alta a Ponent i la vall de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent. Fins a primeres hores del matí, la visibilitat serà localment regular a la Catalunya Central i punts del prelitoral.

Vent

Durant la matinada i al final del dia, el vent serà fluix i de direcció variable en conjunt. La resta de la jornada, s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat, més reforçat al litoral.

Comentarios
Multimedia Diari