El Temps a Tarragona: Cel serè

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 18 de març

17 marzo 2019 10:56 | Actualizado a 18 marzo 2019 06:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat. Al quadrant nord-est i d'altres punts del sector central del litoral i del Prepirineu creixeran nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A banda, al vessant nord del Pirineu, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert tota la jornada, si bé la nuvolositat serà més trencada durant la tarda.

Temperatures

Temperatura mínima serà moderadament més baixa, si bé serà semblant al quadrant nord-est. Se situarà entorn els -5 i els 0 ºC al Pirineu, els 0 i els 5 ºC al prelitoral, els 5 i els 10 ºC al litoral i els -3 i 2 ºC a la resta. La màxima serà entre moderadament i acusadament més baixa. Voltarà els 6 i els 11 ºC al Pirineu, els 13 i els 18 ºC al litoral i entre els 11 i els 16 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre regular i dolenta al vessant nord del Pirineu i a punts del quadrant nord-est. A la resta del territori, serà entre bona i excel·lent, puntualment regular a partir de la tarda, a punts del Prepirineu i meitat est.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts de mestral a la vall de l'Ebre, sobretot al matí i vespre, i tramuntana entre moderada i forta a l'Empordà, amb alguns cops molt forts al nord de l'Alt Empordà de matinada i de nou al final del dia. Malgrat això, a punts de l'interior de la meitat est, i del sector central del litoral i prelitoral el vent serà fluix i de direcció variable, amb estones de component sud fluix amb cops moderats durant les hores centrals de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari