Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cel serè

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 18 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat. Al quadrant nord-est i d'altres punts del sector central del litoral i del Prepirineu creixeran nuvolades que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. A banda, al vessant nord del Pirineu, el cel romandrà molt ennuvolat o cobert tota la jornada, si bé la nuvolositat serà més trencada durant la tarda.

Temperatures

Temperatura mínima serà moderadament més baixa, si bé serà semblant al quadrant nord-est. Se situarà entorn els -5 i els 0 ºC al Pirineu, els 0 i els 5 ºC al prelitoral, els 5 i els 10 ºC al litoral i els -3 i 2 ºC a la resta. La màxima serà entre moderadament i acusadament més baixa. Voltarà els 6 i els 11 ºC al Pirineu, els 13 i els 18 ºC al litoral i entre els 11 i els 16 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre regular i dolenta al vessant nord del Pirineu i a punts del quadrant nord-est. A la resta del territori, serà entre bona i excel·lent, puntualment regular a partir de la tarda, a punts del Prepirineu i meitat est.

Vent

Vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts de mestral a la vall de l'Ebre, sobretot al matí i vespre, i tramuntana entre moderada i forta a l'Empordà, amb alguns cops molt forts al nord de l'Alt Empordà de matinada i de nou al final del dia. Malgrat això, a punts de l'interior de la meitat est, i del sector central del litoral i prelitoral el vent serà fluix i de direcció variable, amb estones de component sud fluix amb cops moderats durant les hores centrals de la jornada.

Temas

Comentarios