El Temps a Tarragona: Cel serè amb alguns núvols

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 8 de desembre

07 diciembre 2018 18:01 | Actualizado a 15 diciembre 2018 20:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims, més abundants durant la tarda. Tot i això, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió central, a valls del Pirineu i Prepirineu, a l'interior de la serralada prelitoral sud i al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava, els quals podran persistir fins a migdia al nord de Ponent. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat de matinada, si bé la nuvolositat es trencarà ràpidament i ja des de mig matí quedarà serè o poc ennuvolat.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima similar o lleugerament més baixa, excepte al terç sud i a Ponent podrà pujar lleugerament o moderadament per efectes del vent.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, tret del vessant nord del Pirineu on serà entre regular i dolenta a cotes mitjanes i altes fins a mig matí. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina a planes i fondalades de l'interior, així com a l'interior de la serralada prelitoral sud, que localment persistiran fins a migdia al nord de Ponent.

Vent

A la meitat sud del país, a l'oest de la depressió Central i als cims del Pirineu bufarà vent de component oest tota la jornada entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot fins a mitja tarda i a cotes elevades, mentre que també n'hi haurà de molt forts al litoral i prelitoral sud i als cims del Pirineu fins a mig matí. A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb alguns cops forts fins a migdia, i alguns de molt forts al nord del cap de Creus. Progressivament afluixarà i el vent quedarà fluix i de direcció variable durant la tarda, amb intervals de component sud i oest. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable, si bé durant les hores centrals del jorn entrarà el vent de component est fluix amb cops moderats al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims, així com per algun de mitjà esporàdic preferentment al terç nord i al litoral i prelitoral sud. Tot i això, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió central, a valls del Pirineu i Prepirineu, a l'interior de la serralada prelitoral sud, mentre que a la tarda reapareixeran a l'interior de la serralada prelitoral sud així com se'n formaran al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada, si bé la nuvolositat es trencarà a migdia.

Comentarios
Multimedia Diari