Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cel serè amb alguns núvols

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 8 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims, més abundants durant la tarda. Tot i això, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió central, a valls del Pirineu i Prepirineu, a l'interior de la serralada prelitoral sud i al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava, els quals podran persistir fins a migdia al nord de Ponent. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat de matinada, si bé la nuvolositat es trencarà ràpidament i ja des de mig matí quedarà serè o poc ennuvolat.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima similar o lleugerament més baixa, excepte al terç sud i a Ponent podrà pujar lleugerament o moderadament per efectes del vent.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, tret del vessant nord del Pirineu on serà entre regular i dolenta a cotes mitjanes i altes fins a mig matí. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà bancs de boira i boirina a planes i fondalades de l'interior, així com a l'interior de la serralada prelitoral sud, que localment persistiran fins a migdia al nord de Ponent.

Vent

A la meitat sud del país, a l'oest de la depressió Central i als cims del Pirineu bufarà vent de component oest tota la jornada entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot fins a mitja tarda i a cotes elevades, mentre que també n'hi haurà de molt forts al litoral i prelitoral sud i als cims del Pirineu fins a mig matí. A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb alguns cops forts fins a migdia, i alguns de molt forts al nord del cap de Creus. Progressivament afluixarà i el vent quedarà fluix i de direcció variable durant la tarda, amb intervals de component sud i oest. A la resta del territori el vent serà fluix i de direcció variable, si bé durant les hores centrals del jorn entrarà el vent de component est fluix amb cops moderats al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims, així com per algun de mitjà esporàdic preferentment al terç nord i al litoral i prelitoral sud. Tot i això, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos a la depressió central, a valls del Pirineu i Prepirineu, a l'interior de la serralada prelitoral sud, mentre que a la tarda reapareixeran a l'interior de la serralada prelitoral sud així com se'n formaran al nord del litoral i prelitoral central i al sud de la Costa Brava. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert o molt ennuvolat tota la jornada, si bé la nuvolositat es trencarà a migdia.

Temas

Comentarios

Lea También