El Temps a Tarragona: Cel serè amb alguns núvols

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 11 de gener

10 enero 2022 16:23 | Actualizado a 10 enero 2022 16:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat anirà minvant i durant el matí quedaran alguns intervals de núvols al vessant nord del Pirineu, al terç sud i a punts de la depressió Central i del prelitoral central. A partir de llavors el cel tendirà a quedar serè, tot i que hi haurà algun interval de núvols baixos a l'extrem sud del litoral.

Precipitacions

Fins a primera hora de la matinada és possible precipitació al vessant nord del Pirineu, alhora que no se'n descarta d'aïllada a la meitat sud del litoral. Serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses. La cota de neu voltarà els 1.200 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, mentre que al Pirineu el descens serà acusat; oscil·larà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -2 i 3 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 3 i 8 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la màxima baixarà lleugerament a la meitat oest i serà semblant o lleugerament més alta a la resta; es mourà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, entre 9 i 14 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 11 i 16 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent tret de matinada al vessant nord de Pirineu i fins a mig matí a punts de la depressió Central i del prelitoral central, així com a zones elevades de l'extrem sud, on serà entre regular i dolenta a causa de la presència de bancs de boira o boirina.

Vent

Al nord i est de l'Empordà i als cims del Pirineu la tramuntana bufarà amb cops forts i alguns de molt forts. A la resta, serà fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí, amb domini dels terrals al litoral, llevat del terç sud, on bufarà el component sud i est fluix amb cops moderats. A partir de llavors s'imposarà el component sud i oest entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari