El Temps a Tarragona: Cel serè amb bancs de boira a l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 19 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 19 de desembre. FONT: Meteo.cat

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 19 de desembre. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel romandrà serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà estrats de núvols baixos a punts del litoral que localment podran deixar el cel mig o molt ennuvolat, més extensos al principi i al final del dia i sobretot a l'extrem nord i sud. Independentment, hi haurà bancs d'estrats baixos a la depressió Central, a la vall de l'Ebre i a fondalades de Prepirineu i prelitoral fins a mig matí i a partir del vespre, tot i que seran persistents a Ponent i nord de la vall de l'Ebre.

Precipitacions

A causa de la boira no es descarta alguna roina inapreciable a Ponent i al nord de la vall de l'Ebre.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima semblant, si bé la màxima davallarà a Ponent i al litoral i prelitoral nord.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general. No obstant això, fins a mig matí i a partir del vespre hi haurà bancs de boira i boirina, localment gebradora, a la depressió Central, a la vall de l'Ebre i a fondalades del Prepirineu i del prelitoral, localment persistents a Ponent i interior de la vall de l'Ebre.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior. Al litoral, bufarà terral fluix fins a mig matí a partir del vespre, mentre que al centre de la jornada el vent serà fluix amb predomini del component sud; per altra banda, a les Terres de l'Ebre bufarà vent de component nord entre fluix i moderat.

Temas

Comentarios

Lea También