El Temps a Tarragona: Cel serè amb vents forts o molt forts a l'Ebre

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 28 de maig

28 mayo 2019 14:54 | Actualizado a 29 mayo 2019 05:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel mig o puntualment molt ennuvolat a la meitat est, sobretot a partir de migdia pel creixement de nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior de la meitat est que a la tarda es desplaçaran cap al sud-est fins arribar al litoral. A la resta, el cel estarà serè o poc ennuvolat, en general. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà entre mig i molt ennuvolat, sobretot a partir del vespre.

Temperatures

Al vessant nord del Pirineu és probable precipitació feble i minsa de matinada, sobretot a cotes altes. La cota de neu que baixarà dels 1.600 als 1.400 metres. A banda, al litoral i prelitoral central és possible algun ruixat de matinada, mentre al centre del dia és probable algun ruixat feble, aïllat i minso a punts de l'interior del quadrant nord-est

Pluges

A partir de migdia s'esperen ruixats a punts de l'interior de la meitat est i de la resta del Prepirineu. A partir de mitja tarda també arribaran de forma més aïllada a punts del sector central del litoral. Seran d'intensitat feble, puntualment moderada, i localment amb tempesta. A banda, a partir del vespre és probable precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats minses, localment poc abundants, de precipitació. La cota de neu rondarà els 2.200 metres, si bé baixarà fins els 1.700 metres al vessant nord del Pirineu al final del dia.

Vent

Bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb cops forts i alguns de molt forts a les Terres de l'Ebre i al nord de l'Empordà tota la jornada, així com a punts de Ponent durant la tarda. Per altra banda, al sector central del litoral i a l'interior del quadrant nord-est, el vent bufarà de component sud entre fluix i moderat al centre del dia, mentre que al final del jorn quedarà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades a zones de muntanya de l'interior del quadrant nord-est i de la resta del Prepirineu, que es podran desplaçar a zones properes durant la tarda. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament.

Comentarios
Multimedia Diari