Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cel serè aquest dimecres

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 20 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general. Amb tot, fins a primeres hores del matí hi haurà intervals de núvols al vessant nord del Pirineu i al litoral i prelitoral sud, a més d'algun estrat baix a punts d'altiplà Central i Ponent. A banda, creixeran algunes nuvolades a punts del Prepirineu i del prelitoral i al final del dia arribaran alguns núvols mitjans a la meitat sud del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Es mourà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu, entre els -3 i 2 ºC al Prepirineu i el nord de la depressió Central, entre els 0 i 5 ºC a la resta de la depressió Central i al prelitoral, i entre els 4 i 9 ºC a les Terres de l'Ebre i al litoral. La temperatura màxima serà similar en conjunt, lleugerament més alta de forma local. Oscil·larà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre els 10 i 15 ºC al Prepirineu i l'altiplà Central i entre els 13 i 18 ºC a la resta del país..

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent. Tot i així, de matinada serà regular o dolenta al vessant nord del Pirineu i fins a primera hora del matí hi haurà alguna boirina o banc de boira local a Ponent i a l'Altiplà Central.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb ratxes fortes. A la resta de la meitat est i al Pirineu, bufarà vent de component nord i est, fluix o moderat amb ratxes fortes al litoral. A la resta del país, bufarà vent fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí, amb terral al litoral i mestral entre fluix i moderat al terç sud amb alguna ratxa forta fins a primera hora del matí a la vall de l'Ebre. La resta del dia s'imposarà progressivament el vent de components sud i est fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel serè en general, o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims a la meitat sud del litoral i prelitoral.

Temas

Comentarios