El Temps a Tarragona: Cel serè aquest dimecres

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 20 de març

19 marzo 2019 11:14 | Actualizado a 20 marzo 2019 06:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general. Amb tot, fins a primeres hores del matí hi haurà intervals de núvols al vessant nord del Pirineu i al litoral i prelitoral sud, a més d'algun estrat baix a punts d'altiplà Central i Ponent. A banda, creixeran algunes nuvolades a punts del Prepirineu i del prelitoral i al final del dia arribaran alguns núvols mitjans a la meitat sud del litoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa. Es mourà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu, entre els -3 i 2 ºC al Prepirineu i el nord de la depressió Central, entre els 0 i 5 ºC a la resta de la depressió Central i al prelitoral, i entre els 4 i 9 ºC a les Terres de l'Ebre i al litoral. La temperatura màxima serà similar en conjunt, lleugerament més alta de forma local. Oscil·larà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, entre els 10 i 15 ºC al Prepirineu i l'altiplà Central i entre els 13 i 18 ºC a la resta del país..

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent. Tot i així, de matinada serà regular o dolenta al vessant nord del Pirineu i fins a primera hora del matí hi haurà alguna boirina o banc de boira local a Ponent i a l'Altiplà Central.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb ratxes fortes. A la resta de la meitat est i al Pirineu, bufarà vent de component nord i est, fluix o moderat amb ratxes fortes al litoral. A la resta del país, bufarà vent fluix i de direcció variable fins a primeres hores del matí, amb terral al litoral i mestral entre fluix i moderat al terç sud amb alguna ratxa forta fins a primera hora del matí a la vall de l'Ebre. La resta del dia s'imposarà progressivament el vent de components sud i est fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel serè en general, o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims a la meitat sud del litoral i prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari