El Temps a Tarragona: Cel serè aquest divendres

La previsió meteorològica d'aquest divendres 15 de març

08 marzo 2019 11:48 | Actualizado a 15 marzo 2019 06:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general. Tot i així, de matinada hi haurà alguns núvols baixos al vessant nord del Pirineu, i fins a mig matí hi haurà estrats baixos a l'Altiplà Central, així alguns de més locals a sobrevent del prelitoral sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta en general. Es mourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 0 i 5 ºC a la depressió Central, entre els 6 i 11 ºC a la vall de l'Ebre i al litoral, i entre els 3 i 8 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, tot i que al nord de la Costa Daurada i sud de la costa Central baixarà lleugerament o puntualment de forma moderada. La màxima se situarà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu i entre els 17 i 22 ºC a la resta, puntualment més alta a Ponent i la vall de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Fins a mig matí es formaran alguns bancs de boira o boirina a l'Altiplà Central i prelitoral sud.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral fluix al litoral, tot i que bufarà mestral a la Vall de l'Ebre i al sud del Camp de Tarragona entre fluix i moderat amb algun cop fort o molt fort. A partir de mig matí s'imposarà progressivament el vent de component sud, primer al litoral i a la tarda a l'interior, fluix amb cops moderats, tot i que a Ponent i la vall de l'Ebre es mantindrà el vent de component oest entre fluix i moderat. A banda, a l'extrem nord de l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada més reforçada a partir de migdia.

Tendència per a demà

Cel serè 

Comentarios
Multimedia Diari