Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cel serè aquest divendres

La previsió meteorològica d'aquest divendres 15 de març

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè en general. Tot i així, de matinada hi haurà alguns núvols baixos al vessant nord del Pirineu, i fins a mig matí hi haurà estrats baixos a l'Altiplà Central, així alguns de més locals a sobrevent del prelitoral sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta en general. Es mourà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 0 i 5 ºC a la depressió Central, entre els 6 i 11 ºC a la vall de l'Ebre i al litoral, i entre els 3 i 8 ºC a la resta del territori. La temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, tot i que al nord de la Costa Daurada i sud de la costa Central baixarà lleugerament o puntualment de forma moderada. La màxima se situarà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu i entre els 17 i 22 ºC a la resta, puntualment més alta a Ponent i la vall de l'Ebre.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Fins a mig matí es formaran alguns bancs de boira o boirina a l'Altiplà Central i prelitoral sud.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral fluix al litoral, tot i que bufarà mestral a la Vall de l'Ebre i al sud del Camp de Tarragona entre fluix i moderat amb algun cop fort o molt fort. A partir de mig matí s'imposarà progressivament el vent de component sud, primer al litoral i a la tarda a l'interior, fluix amb cops moderats, tot i que a Ponent i la vall de l'Ebre es mantindrà el vent de component oest entre fluix i moderat. A banda, a l'extrem nord de l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada més reforçada a partir de migdia.

Tendència per a demà

Cel serè 

Temas

Comentarios