El Temps a Tarragona: Cel serè en general

La previsió meteorològica d'aquest dijous 21 de març

20 marzo 2019 11:48 | Actualizado a 22 marzo 2019 19:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general, o poc ennuvolat a final del dia per alguns núvols alts i prims a la meitat sud del litoral i prelitoral. A banda, podran créixer alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima seran lleugerament més altes, tret de punts del litoral on localment serà semblant. La mínima es mourà entre -2 i 3 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 0 i 5 ºC a la depressió Central i prelitoral i entre 5 i 10 ºC al litoral. La màxima oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu i entre 15 i 20 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent.

Vent

Fins a mig matí el vent bufarà de component nord en general entre fluix i moderat amb ratxes fortes al litoral, tot i que amb predomini del vent fluix i variable a l'interior de la meitat oest. A partir de llavors, bufarà de components nord i est entre fluix i moderat amb cops forts al litoral i a zones elevades del prelitoral.

Tendència per a demà

Cel serè en general. Tot i això, durant la matinada hi haurà algunes bandes de núvols alts i mitjans a punts de la meitat sud, així com a la tarda es formaran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya.

Comentarios
Multimedia Diari