Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: Cel serè i boires matinals

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 27 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 27 de setembre

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 27 de setembre

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts que seran més freqüents fins a mig matí i a partir de mitja tarda quan podran deixar el cel localment mig ennuvolat. Tot i això, al vessant nord els núvols seran més abundants i quedarà entre molt ennuvolat i cobert. A banda, al final del dia es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral.

Precipitacions

No es descarta algun ruixat feble, local i minso al vessant nord del Pirineu durant la tarda.

Temperatura

Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa; quedarà entre els 7 i 12 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 11 i 16 ºC a la resta de l'interior, i entre els 14 i 19 ºC al litoral. La màxima serà similar o lleugerament més alta. Arribarà a valors d'entre els 21 i 26 ºC al Pirineu, i entre els 25 i 30 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent en general, tot i que es formaran algunes boires o boirines matinals a valls i fondalades de l'interior.

Vent

El vent bufarà fluix i de direcció al principi i al final del dia. Durant les hores centrals del dia s'imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i oest al litoral i de component oest a l'interior, si bé al quadrant nord-est quedarà fluix i de direcció variable. Al final del dia bufarà tramuntana moderada amb alguns cops forts al nord del cap de Begur.

Temas

Comentarios

Lea También