El Temps a Tarragona: Cel serè i dia lleugerament més fred

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 13 d'abril

12 abril 2021 08:27 | Actualizado a 12 abril 2021 15:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de franges de núvols alts i prims, tot i que també n'arribaran de mitjans a l'oest i sud del territori que deixaran el cel puntualment mig ennuvolat. A partir de migdia creixeran alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu, Prepirineu i prelitoral. Independentment, fins a primeres hores del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts del litoral i prelitoral central, i a la Catalunya Central.

Precipitacions

No s'espera precipitació.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar en general, si bé pujarà a cotes altes. Hi haurà inversió tèrmica i algunes glaçades durant la matinada a l'interior. Es mourà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu, entre els -1 i 4 ºC al Prepirineu, entre els 1 i 6 ºC al prelitoral i entre els 5 i 10 ºC al litoral. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i entre els 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat això, serà regular o puntualment dolenta fins a primera hora del matí a punts de la depressió Central per la formació d'algun banc de boira i boirina local.

Vent

Fins a mig matí i la final del dia el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior i bufarà de terral fluix al litoral. Durant les hores centrals del jorn s'imposarà el vent fluix amb cops moderats de component sud i est, tot i que a Ponent i al nord-oest serà fluix i variable amb predomini de l'oest fins a la tarda. Tanmateix, a les Terres de l'Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat fins a migdia, amb alguns cops forts fins a mig matí. A l'Empordà hi haurà tramuntana entre fluixa i moderada fins a la tarda, amb cops forts i algun de molt fort fins a mig matí.

Comentarios
Multimedia Diari