El Temps a Tarragona: Cel serè i núvols

La previsió meteorològica d'aquest dijous 14 de febrer

13 febrero 2019 11:42 | Actualizado a 13 febrero 2019 11:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel serè, si bé creuarà alguna banda de núvol alt i prim. Malgrat això, fins a mig matí i novament a partir del vespre hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral sud i a les Terres de l'Ebre, així com de manera més aïllada a altres punts del litoral, prelitoral i altres punts de la depressió Central.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar en general, per bé que pujarà lleugerament al litoral i prelitoral sud i terres de l'Ebre. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Osicl·larà entre -7 i -2 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -5 i 0 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -3 i 2 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 2 i 7 ºC al litoral central i sud. La temperatura màxima serà similar o lleugerament inferior, excepte al litoral i prelitoral nord on ascendirà lleugerament. Arribarà a valors d'entre 12 i 17 ºC al Pirineu, Prepirineu i altiplà Central i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori.

Vent

A l'interior del país el vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir del vespre, mentre que al centre del jorn bufarà vent de component sud fluix. Al prelitoral i al litoral el vent bufarà de component oest fluix fins a mig matí i al final del dia; la resta de la jornada girarà a component sud entre fluix i moderat. Tot i això, al litoral i prelitoral nord bufarà de component sud entre fluix i moderat amb cops forts a partir del matí.

Tendència per a demà

Domini del cel serè en general tot i el pas d'algun núvol alt i prim. Això i tot, hi haurà intervals de núvols baixos matinals i nocturns a la vall de l'Ebre i a punts del litoral i prelitoral sud, que al final del dia també es formaran al litoral nord.

Comentarios
Multimedia Diari