Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: Cel serè i núvols

La previsió meteorològica d'aquest dijous 14 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè, si bé creuarà alguna banda de núvol alt i prim. Malgrat això, fins a mig matí i novament a partir del vespre hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral sud i a les Terres de l'Ebre, així com de manera més aïllada a altres punts del litoral, prelitoral i altres punts de la depressió Central.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar en general, per bé que pujarà lleugerament al litoral i prelitoral sud i terres de l'Ebre. Hi haurà inversió tèrmica matinal. Osicl·larà entre -7 i -2 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre -5 i 0 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -3 i 2 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 2 i 7 ºC al litoral central i sud. La temperatura màxima serà similar o lleugerament inferior, excepte al litoral i prelitoral nord on ascendirà lleugerament. Arribarà a valors d'entre 12 i 17 ºC al Pirineu, Prepirineu i altiplà Central i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori.

Vent

A l'interior del país el vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir del vespre, mentre que al centre del jorn bufarà vent de component sud fluix. Al prelitoral i al litoral el vent bufarà de component oest fluix fins a mig matí i al final del dia; la resta de la jornada girarà a component sud entre fluix i moderat. Tot i això, al litoral i prelitoral nord bufarà de component sud entre fluix i moderat amb cops forts a partir del matí.

Tendència per a demà

Domini del cel serè en general tot i el pas d'algun núvol alt i prim. Això i tot, hi haurà intervals de núvols baixos matinals i nocturns a la vall de l'Ebre i a punts del litoral i prelitoral sud, que al final del dia també es formaran al litoral nord.

Temas

Comentarios