El Temps a Tarragona: Cel serè i temperatures a la baixa

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 12 d'octubre

11 octubre 2020 19:48 | Actualizado a 11 octubre 2020 19:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que a partir de migdia creuaran núvols alts i mitjans que deixaran el cel enteranyinat, sobretot al nord i oest del territori. A banda, hi haurà alguns estrats baixos al nord de Ponent així com a punts del prelitoral sud fins a primera hora del matí i de nou al final del dia. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert fins a migdia, i mig ennuvolat a partir de llavors.

Pluges

Al vessant nord del Pirineu, s'esperen algunes precipitacions febles i minses fins a mig matí i no se'n descarten al final del dia. La precipitació serà localment poc abundant a cotes altes. La cota de neu estarà voltant els 1.400 metres al matí. Al final del dia la cota de neu pujarà per sobre dels 1.800 metres.

Temperatura

La temperatura mínima baixarà lleugerament. Se situarà entre els 0 i els 5 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC al litoral i entre els 2 i els 7 ºC a la resta. La temperatura màxima serà similar en general, o localment més alta al litoral i prelitoral. Els valors voltaran entre 8 i 13 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i entre 17 i 22 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general. Tot i això, al vessant nord del Pirineu serà regular o localment dolenta fins a mig matí, alhora que hi haurà alguns bancs de boira i boirina al nord de Ponent i a punts del prelitoral sud.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana moderada amb ratxes fortes i algunes de molt fortes al nord del cap de Creus. A les Terres de l'Ebre, bufarà mestral entre fluix i moderat amb cops forts. A la resta el vent serà de component nord entre fluix i moderat, amb ratxes fortes a cotes altes del Pirineu, fins a mig matí. A partir de llavors, a l'interior de la meitat est, sud de la Costa Brava i nord del litoral i prelitoral central quedarà fluix i variable amb predomini del component sud, mentre que a la meitat oest bufarà de component oest entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari