El Temps a Tarragona: Cel serè i temperatures altes

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 29 de juliol 

28 julio 2020 10:24 | Actualizado a 28 julio 2020 10:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè en general, amb algun núvol baix al litoral sud fins a l'inici del matí i de nou al final del dia. Independentment, durant la tarda creixeran algunes nuvolades al Pirineu i al Prepirineu que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Al final del dia arribaran alguns núvols alts i prims per l'oest del país.

Pluja

Durant la tarda s'espera algun ruixat aïllat a l'extrem nord del Pirineu. Les quantitats de precipitació acumulada seran minses en general.

Temperatura

Temperatura mínima i màxima en descens lleuger, tot i que la mínima es mantindrà similar a punts del litoral. La nit serà tropical (mínima de més de 20 ºC) a punts del litoral i prelitoral. La temperatura mínima es mourà entre els 13 i 18 ºC al Pirineu, entre els 19 i 24 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 17 i 21 ºC a la resta. La temperatura màxima oscil·larà entre els 29 i 34 ºC al Pirineu i litoral, i entre els 32 i 37 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, localment regular de matinada al litoral sud i a punts del Pirineu durant la tarda.

Vent

El vent serà fluix i de direcció variable fins a l'inici del matí i durant la nit, amb estones de vent en calma, malgrat que al litoral predominarà el component est fluix. La resta de dia bufarà entre fluix i moderat en general, de components sud i est al litoral i al quadrant nord-est i de component sud a la resta del territori. Independentment, fins a mig matí bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà, amb algun cop fort al nord del cap de Creus.

Tendència per demà

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans que circularan d'oest a est fins a migdia. A banda, a partir de finals del matí creixeran nuvolades a punts del Pirineu. A partir de mitja tarda també n'arribaran per l'oest del país i deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquest sector. Independentment, hi haurà alguns estrats baixos a l'extrem sud del litoral al principi i al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari