El Temps a Tarragona: Cel serè i temperatures estables

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 20 de setembre

19 septiembre 2020 17:46 | Actualizado a 20 septiembre 2020 05:59
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat, puntualment mig, en general. A partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya que a la tarda deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat al Pirineu i Prepirineu, quadrant nord-est i a punts del prelitoral, sobretot al sector sud de la zona. A més, arribaran bandes de núvols alts i mitjans per l'oest del país.

Pluja

A partir del migdia s'esperen ruixats dispersos al Pirineu i en són possibles al Prepirineu. Seran d'intensitat entre feble i moderada i s'acumularan quantitats minses o localment poc abundats de precipitació.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa; voltarà entre els 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu i entre els 14 i 19 ºC a la resta, si bé a punts del litoral sud i central podrà arribar fins als 21 ºC. La màxima es mantindrà sense canvis en general, i baixarà lleugerament a l'extrem nord-est; rondarà entre els 14 i 19 ºC al Pirineu i entre els 25 i 30 ºC a la resta, puntualment més alta a les Terres de l'Ebre.

Vent

Fins a mig matí bufarà tramuntana i mestral als dos extrems del país, moderat amb cops forts; a la resta el vent serà fluix i variable, amb terral matinal. A partir de migdia s'imposarà el vent de component oest fluix amb cops moderats, sobretot del sud-oest a la meitat sud del litoral. A banda, a la meitat nord del litoral quedarà fluix i variable amb predomini del component sud.

Tendència per a demà

Cel poc ennuvolat en general, puntualment entre mig i molt ennuvolat de matinada. Malgrat tot, creuaran bandes de núvols alts que deixaran el cel mig ennuvolat a la meitat sud del país. A banda, al Pirineu i al quadrant nord-est el cel estarà entre mig i molt ennuvolat amb el creixement de nuvolades a partir de migdia alhora que també en creixeran en punts de la resta del prelitoral.

Comentarios
Multimedia Diari