El Temps a Tarragona: Cel serè i temperatures més baixes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 3 de maig 

02 mayo 2021 18:05 | Actualizado a 02 mayo 2021 18:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i mitjans en general, sobretot a la meitat oest fins al migdia i al litoral i prelitoral al final de la jornada. Al centre del dia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al terç nord i al massís del Port que deixaran el cel mig o molt ennuvolat en aquests sectors. Malgrat tot, hi haurà núvols baixos al l'extrem sud durant el matí.

Pluges

S'espera algun ruixat feble, aïllat i minso al Pirineu i és possible al massís del Port, a partir del migdia.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. Per la seva banda, la màxima serà lleugerament més alta, si bé pujarà localment moderadament al quadrant nord-est i serà semblant al terç sud. La temperatura mínima oscil·larà entre -1 i 4 ºC, 1 i 6 ºC a la depressió Central, 3 i 8 ºC al prelitoral i 7 i 12 ºC al litoral. La temperatura màxima es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu i entre 16 i 21 ºC a la resta del país.

Situació general 

La visibilitat serà entre bona i excel·lent. Malgrat tot, al terç sud de matinada hi haurà alguns bancs de boira o boirina.

El vent

El vent bufarà de component nord i est fluix amb cops moderats. A partir de migdia s'imposarà el componen sud i est fluix amb cops moderats.

Comentarios
Multimedia Diari