El Temps a Tarragona: Cel serè o poc ennuvolat

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 6 de desembre

05 diciembre 2021 07:38 | Actualizado a 05 diciembre 2021 07:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Cel serè o poc ennuvolat en general, amb bandes de núvols alts durant el matí a l'oest del país que al llarg de la tarda es faran més abundants i deixaran el cel mig ennuvolat a punts del nord i oest. Tot i això, fins a mig matí hi haurà núvols baixos a punts del prelitoral sud i del nord de la depressió Central. A banda, el cel estarà entre molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu al llarg del dia, sobretot fins a primera hora del matí, amb núvols que també deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat a la resta de la serralada.

Pluges

De matinada s'esperen nevades febles o moderades al vessant nord del Pirineu i de forma més feble i aïllada a altres punts de la serralada. Al llarg del matí, la precipitació quedarà restringida al vessant nord del Pirineu i minvarà fins a desaparèixer. Tot i això, a partir de la tarda és possible alguna nevada feble i intermitent al vessant nord del Pirineu amb una cota de neu al voltant dels 1.600 metres.

Temperatura

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, en general. La màxima pujarà lleugerament o localment de forma moderada, tot i que serà similar al quadrant nord-est.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o dolenta al vessant nord del Pirineu sobretot a cotes mitjanes i altes on, com a la resta del Pirineu, hi haurà torb fins a migdia. A la resta del país, la visibilitat serà entre bona i excel·lent, amb algun banc de boira o boirina local al nord de la depressió Central fins a mig matí.

Vent

Vent entre fluix i moderat amb ratxes fortes de component nord i oest fins a migdia, tot i que hi haurà ratxes molt fortes al terç sud, cotes altes del Pirineu i Prepirineu i al nord de l'Alt Empordà. A partir de migdia, el vent bufarà de component oest en general i afluixarà, malgrat que al terç sud encara hi haurà algunes ratxes fortes o molt fortes.

Comentarios
Multimedia Diari